Overrijnseveld 7 • 3945 GH COTHEN

CONTACT
het jeugdfonds

BY IN activiteiten On 07-09-2017

Tennisvrienden,

doe mee met een Rabo-iniatief om het jeugdfonds te steunen.

Hierna leest u het hele artikel.

 

Steun T.C. De Kamp met de Rabo Clubkas Campagne

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en stelt ze een bedrag beschikbaar. Steun onze mooie tennisvereniging in deze actie!

Stemmen
Van 25 oktober t/m 8 november 2017 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

Doel
Het gehele ontvangen bedrag zal worden ingezet voor het jeugdfonds! Met het jeugdfonds maken we tennis leuk en toegankelijk voor de jeugd door onder andere bij te dragen aan het lesgeld en gezellige activiteiten te organiseren. De exacte invulling hiervan is afhankelijk van het bedrag dat wordt ontvangen en zal na afronding van de Clubkas actie bekend worden gemaakt.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op T.C. De Kamp. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 25 oktober een persoonlijke stemcode.

Bedankt voor jouw steun!

 


SHARE THIS ON:

7 jaar ago / No Comments

7

SEP

No

Comments

admin

WRITE A COMMENT