Overrijnseveld 7 • 3945 GH COTHEN

Nieuwsbrief TC de Kamp 20 maart 2020  betreffende tennislessen

Wij hebben jullie eerder dit jaar gemeld dat het de intentie van TC de Kamp was om de tennislessen met ingang van het zomerseizoen 2020 door een nieuwe tennisschool uit Wijk bij Duurstede te laten verzorgen.

Dit gaat niet door.

Het is ons niet gelukt om de overeenkomst met de huidige tennisschool (Nick Mettes) met ingang van 31 maart 2020 te beëindigen. Daardoor zullen de tennislessen bij onze vereniging tot en met 31 maart 2021 door Tennisschool Mettes worden verzorgd.

U heeft inmiddels een e-mail gehad van Tennisschool Mettes met daarin de aanmeldprocedure via www.myTennismatching.nl. De prijzen staan eveneens op deze site vermeld.
Senior leden en (ouders van) jeugdleden die zich willen aanmelden voor een nieuw tennisseizoen kunnen zich wenden tot tennisschool Mettes; de contactgegevens staan op de voornoemde site.

Op dit moment liggen alle activiteiten, dus ook de tennislessen, binnen TC De Kamp geheel stil. Ook wij weten niet wanneer het park weer open mag, wat er gaat gebeuren met de tennislessen die als gevolg van het coronavirus zijn uitgevallen of hoe de huidige situatie de tennislessen of de duur van het komende seizoen beïnvloedt.
De lessen die eerder zijn komen te vervallen, worden volgens de overeenkomst in een nader te bepalen periode ingehaald. De tennisschool of tennisleraar (Nils) zal hierover berichten wanneer er meer duidelijkheid is.

Met vriendelijke groet,

Tennisschool Mettes
Informatie via Nick Mettes (eigenaar)
E-mail: info@tennisschoolmettes.nl