Overrijnseveld 7 • 3945 GH COTHEN

Trainingen

Met ingang van het winterseizoen 2020 zullen de tennistrainingen worden verzorgd door tennisschool P3 Tennis uit Wijk bij Duurstede.
Inschrijven voor trainingen moet gedaan worden via de website van de tennisschool. De website zal zal zo snel mogelijk worden aangepast zodat ook leden van TC De Kamp zich daar kunnen inschrijven voor trainingen.

Informatie en inschrijven tennisschool P3 Tennis

Als u specifieke vragen heeft voor P3 Tennis, kunt u het beste contact opnemen met de trainer, Paul Pastor.

Het inschrijven van lessen gebeurt via de tennisschool zelf. Volg onderstaande link om u aan te melden voor het nieuwe lesseizoen!

Introductie Paul Pastor

Beste leden van T.C. De Kamp,

Zoals jullie wellicht weten zal er vanaf aankomend winterseizoen een nieuwe tennisschool de trainingen gaan verzorgen en via deze weg wil ik mij alvast aan jullie voorstellen. Mijn naam is Paul Pastor en ik ben 40 jaar. Samen met mijn partner Mirjam en onze twee kinderen Jasmijn (10) en Brent (8) woonachtig in Wijk bij Duurstede. Ik tennis vanaf mijn 12e en ik heb op mijn 17e de keuze gemaakt om van mijn grootste hobby mijn beroep te maken.

Download hier de volledige introductie van Paul.