Overrijnseveld 7 • 3945 GH COTHEN

CONTACT
Van het bestuur – 2020 / 2021

BY IN nieuws On 25-12-2020

Nieuwsbrief TC De Kamp – 24 december 2020

Hieronder een update vanuit het bestuur, als ‘plaatsvervanger’ voor de Nieuwjaarsreceptie.

Vrijwilligers, donateurs en sponsoren
Normaal gesproken hebben we een vrijwilligersavond om mensen te bedanken voor hun hulp. Natuurlijk is bijna iedereen ‘vrijwilliger’ wanneer het over bardiensten gaat. Maar we bedoelen nu specifiek de leden van de commissies, die allemaal iets extra’s doen voor de vereniging.
Zoals veel verenigingen, kunnen wij ook niet zonder die vrijwilligers om de club draaiende te houden.

Donateurs en sponsoren zijn ook niet altijd even zichtbaar, maar ook zij vormen een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Ze maken dingen mogelijk, die anders niet zouden kunnen. Denk dan bijvoorbeeld aan de prijzen die tijdens toernooien worden uitgereikt, waar de sponsor in bijdraagt.

We willen deze belangrijke groepen niet vergeten in deze nieuwsbrief.

Dus bij deze, voor alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren: BEDANKT…. voor alles.

LED verlichting
Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien is de baanverlichting vernieuwd. We zijn overgestapt naar LED verlichting. Samen met de zonnepanelen zijn we nu energieneutraal. De investering is mede mogelijk gemaakt door overheidssubsidie en een bijdrage van het ondernemersfonds Wijk bij Duurstede. Hierdoor betaalt de vereniging 35% van de totale investering.

We zijn het ondernemersfonds zeer dankbaar voor deze bijdrage waarmee gezellig en duurzaam tennissen in de avonduren mogelijk wordt gemaakt!

Rabo ClubSupport
Ook in 2020 hebben we meegedaan aan de Rabo ClubSupport, waarbij de leden van de Rabobank kunnen stemmen op verenigingen voor een financiële bijdrage. Een leuk initiatief waarmee we €461 hebben ontvangen. Dank aan iedereen die op T.C. De Kamp heeft gestemd!

Tennisschool P3Tennis
Na de herfstvakantie is Paul Pastor gestart als onze nieuwe trainer. Omdat hij zowel in Cothen als in Langbroek en Wijk bij Duurstede trainer is, biedt dit veel voordelen voor onze jeugd met betrekking tot onderlinge toernooien, competitie en wedstrijden.
Sinds zijn aantreden zijn er al nieuwe jeugdleden bijgekomen en daar zijn we erg blij mee. Voor het volgen van lessen is er nog plek, dus iedereen die denkt dat er op tennisgebied nog wat te verbeteren valt, verwijzen we door naar de site P3tennis.nl.

Van het bestuur – Op naar 2021
Het (bijna) afgelopen jaar is duidelijk anders gelopen dan we hadden gepland / bedacht / gewild. Alleen de eerste 2 manden konden we nog doen wat we gewend waren. Het Olieballentoernooi en de nieuwjaarsreceptie waren daar goede voorbeelden van. Met veel leden hebben we een toast uitgebracht op het nieuwe jaar.
Eind februari konden we ook nog de ledenraadpleging houden. Alweer een succes, een grote opkomst met veel nieuwe vrijwilligers.

En toen…. gooide het Corona-virus alles in de war, iets waar iedereen mee te maken heeft gehad. En al zouden we graag willen, daar zijn we nog niet van af. In de tussentijd zijn er enkele competitiedagen geweest, waarop we, ondanks de beperkingen, ook gezelligheid hebben gezien.
Daarnaast zijn er wijzigingen geweest in meerdere commissies en het bestuur. Kortom: alles bij elkaar genomen was het een ‘bewogen’ jaar.

Wij hopen dat alles weer snel open gaat, we weer mogen tennissen zonder beperking, toernooien weer georganiseerd mogen worden en de competitie weer kan beginnen. We kijken er naar uit jullie weer te zien in het clubhuis.

Tot die tijd even via deze nieuwsbrief: wij wensen jullie heel fijne Kerstdagen en een goed, gezond 2021!

En alvast voor tijdens de jaarswisseling: Proost!

Het bestuur


SHARE THIS ON:

3 jaar ago / No Comments

25

DEC

No

Comments

Lea

WRITE A COMMENT