Overrijnseveld 7 • 3945 GH COTHEN

CONTACT
Corona update – 1 juli

BY IN nieuws On 12-07-2020

Beste leden van TC De Kamp,

Met ingang van 1 juli is een groot aantal maatregelen tegen het Corona-virus versoepeld. Dit positieve nieuws vinden wij natuurlijk geweldig voor onze club.
Want:
– Het clubhuis mag weer open;
– Het terras mag weer open;
– Het is niet meer verplicht om op het hele uur te starten;
– De bekende tennisavonden mogen weer.

Natuurlijk zijn er wel wat regels, waaronder de basisregels die nog steeds gehanteerd moeten worden en waarop gecontroleerd kan worden door handhaving:
– Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;
– 18 jaar of ouder? Houd 1.5 meter afstand van anderen (uitzondering hierop is wanneer je aan het sporten bent. Zie voor meer informatie het sportprotocol van NOC/NSF);
– Was vaak uw handen.

Het volledige sportprotocol is na te lezen op de site https://nocnsf.nl/sportprotocol.

De bar mag weer open, maar…..
De bar mag ook weer open. Maar, met inachtneming van de regels die door RIVM/KNLTB/regering zijn opgesteld met betrekking tot de 1,5m afstand van elkaar.
Net als voorgaande jaren is in de zomervakantie geen bardienst ingepland. Na de zomervakantie worden leden weer ingepland, maar tot die tijd kan het tasje opgehaald worden bij Joan en Ella de Laat. Degene die het tasje haalt, zorgt er ook voor dat het daar weer terug komt.
Belangrijk: naast de geldende corona-regels, geldt nog steeds de clubregel dat degene die bardienst heeft, zelf geen alcohol drinkt.

Veel tennisplezier en tot gauw op de baan/in het clubhuis!

Vriendelijke groet,
Het bestuur


SHARE THIS ON:

4 maanden ago / No Comments

12

JUL

No

Comments

Lea

WRITE A COMMENT